Sunday… where has the weekend gone??

March 20th, 2005 by MrLuxuryFashionGuru

In contrast with last week’s uber-productive weekend, this weekend has been a complete productivity wash.


The Dins sang at the Fallen Angels concert on Friday, which took the whole evening from 5pm-11pm.  and then of course we had to make a showing at the afterparty in Cabot.  That’s the first trip I’ve made to the Quad this semester, I think.  I also watched “The Real Cancun”.  Erm, yeah.


Saturday: woke up much later than hoped.  Piddled around doing something… what was it??  Oh, I think I might have tried to study for my BS55 midterm but fell asleep instead.  (This after having slept 9.5hrs that night.)  Then it was time to get dressed (read: tails) for Cohasset. 


Amazing dinner at Dave’s home, during which my Bermuda Beach Diet quietly died.  We sang that night at a charity fundraiser at Dave’s highschool, which was fun.  Got back to campus past midnight, and I made a quick loop through Lane’s birthday party in Leverett (he wasn’t there) and Aidan’s birthday party in Currier (she wasn’t there either).  Then I stopped by the Opportunes’ afterparty, also in Currier and then it was 2.30am and time to go home.


After getting Kieran and myself back home, I tried, unsuccessfully, to finish writing my contribution to the HSA-12 study guide our study group’s putting together (which I hope is good for the sake of my own grade).  Gave up around 4am, maybe?


Sunday:  Woke up, having had exhausting dream about taking an ES6 exam with Prof Clark and not writing anything on the exam at all before running out of time.  Wrote more study guide stuff.  Went to 1pm review session for BS55.  Left feeling despondent about state of studying (non-existent) for upcoming midterm.  Finished writing study guide summary.  And it’s now 4.30pm.  I’m heading to church soon.


So the weekend is essentially gone, and I’m not a stitch of work closer to surviving the coming week, where I have two problem sets due, two critical midterms (both in terms of their impact on my grade and also the state of my preparation to take them), and all the remaining Bermuda work to manage.  Yargh.


 

Be Sociable, Share!

28 Responses to “Sunday… where has the weekend gone??”

 1. Showing the Plan Says:

  On The Move… » Blog Archive » Sunday… where has the weekend gone?? is a subject that I am interested in. Its very hard to find articles related to Showing the Plan , but finally on Thursday I did it, Yeah! Let me get whats left of my pizza and finish reading.

 2. Flossie Kockler Says:

  I’m still learning from you, while I’m improving myself. I absolutely liked reading all that is posted on your site.Keep the aarticles coming. I loved it

 3. Guy Battuello Says:

  Normally I do not read posts on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite nice article.

 4. Tulip Green Says:

  You ought to essentially take into consideration working on developing this blog into a significant authority on this market. You evidently have a grasp of the matters everyone seems to be trying to find on this web site in any case and you could definitely even earn a buck or two off of some advertisements. I might discover following recent matters and raising the quantity of write ups you set up and I guarantee you’d begin seeing some amazing focused site visitors within the close to future. Only a thought, good luck in no matter you do!

 5. Pete Says:

  Maanantaiaamuna taas ja pois töihin menen. Wish Olen numerot euron arvontaan ja voita tarpeeksi eläkkeelle elämän. 🙂 Mutta onneni, minulla on vääriä numeroita. : (

 6. Isaac Says:

  Tá fadhb gan a bheith in ann dul chuig an leithreas réitithe. Anois tá an fhadhb a bheith in ann stop a chur ag dul. : ( .

 7. Burrows Says:

  Sää on kirkas ja aurinkoinen kuin menin töihin.Ennuste Näin ennen lähdössä töihin Näytä suuri rain otsikon kattamaan missä olen. Näyttää aion kotiin sateessa myöhemmin. 🙁 .

 8. Burrows Says:

  Ba chóir na tuairisceoirí nuachtán a hack fón daoine a chur i bpríosún ar feadh 10 mbliana. Níos faide le haghaidh hacking an fhóin na cinn a bhí ina íospartach coireachta nó cailleadh roinnt amháin. Is é an chumha agus pian an bháis olc, gan roinnt amháin hacking do ghuthán a fháil ar rud éigin gur féidir leo a casadh i scéal nuachta.

 9. Janet Says:

  .Takaisin vapaapäivinä. No, pysyä kotona vapaapäivinä. Kunpa ansainnut tarpeeksi mennä lomalle jonnekin kuten Japanissa tai Uudessa-Seelannissa.

 10. Clyde Says:

  Yksitoista päivää ilman idiootti nimeltä Sam, hän on takaisin töissä. Kun pomot ovat ympärillä, hän on ruskea käytettäviä mene. Making tekosyitä huoneeseen ne ovat, kuin sanoakseen “Katsokaa minua. Teen työtä”. Hänen asenteensa muihin työtoverit kun pomot eivät ole noin on “Olen parempi kuin sinä”. Hän vetää vitsi ja se on hauskaa (hänen mielessään). Mutta jos vedät vitsi hänelle. Olet alhaisin kaikki elämänmuodot ja huutaa päänsä pois kuin neljävuotiaana raivokohtauksen. Park sisällä 6 jalkaa (2 m) hänen älyautojärjestelmiä ja Estät häntä.

 11. Stephen Says:

  Ma ei tea, mida ta oli nagu elada 20.000 aastat tagasi? Töö koidust ehani ja tagada, te kogutud piisavalt toitu, et talve üle elada. Times of palju ja rasketel aegadel. Kui paljud inimesed täna, võiks tulla tagasi siis?

 12. Kyle Says:

  Die Dächer sind aus unterschiedlichen Materialien hergestellt. Holz, Stroh, Schiefer, Stein, Metall, Kunststoff und alles andere, die verwendet werden können. Meistens hängt, wo Sie sind in der Welt und wie viel Sie kaufen können, um welche Art von Dach haben Sie.

 13. Philip Says:

  Díonta atá déanta as ábhair éagsúla. Adhmaid, tuí, sclátaí, cloch, miotal, plaisteach agus aon rud eile gur féidir a úsáid. Den chuid is mó ag brath ar an áit a bhfuil tú ar fud an domhain agus cé mhéad is féidir leat a cheannach, mar a cén cineál díon beidh ort.

 14. Levi Says:

  Missä olemme nyt kehityksestä tiellä? Olemmeko tulossa sivistyneitä tai vielä mennään alaspäin polkua kasvaa tuhoisat voimat? Meidän lääketieteellinen tietämys kasvaa harppauksin jokaisessa sodassa, mutta ei niin suuresti kuin meidän tuhoisia aseita. Jos meidän lääketieteellisen tietämyksen oli kasvanut yhtä nopeasti kuin aseemme, voimme elää kahden tai useamman vuosisadan ajan.

 15. Isaac Says:

  Why do people starve in a world that produces more food than it needs ? On a web page it said it was due to logistics of moving the food. I say, it is more to do with profits than a lack of the ability to move the food to where it is needed. Also some third world countries are exporting food they need so they can get money for other things. If we all were even half way to what we call humanity, no one would starve. But we are humans and fail to live upto our good ideals.

 16. Geri Says:

  ¿Por qué las personas mueren de hambre en un mundo que produce más alimentos de lo que necesita? En una página web que dijo que era debido a la logística del traslado de la comida. Digo, es más que ver con los beneficios que la falta de la capacidad de mover la comida a donde más se necesita. Además, algunos países del tercer mundo son exportadores de alimentos que necesitan para que puedan conseguir el dinero para otras cosas. Si todos eran aún a medio camino de lo que llamamos humanidad, nadie moriría de hambre. Pero somos humanos y no pueden vivir hasta nuestros ideales bien.

 17. Janet Says:

  .Was just reading about riots in London and other areas on the BBC web site. They should use rubber bullets, CS gas and pepper spray till the rioters are incapacitated. Then ship them to Afghanistan so they can learn how to behave.

 18. Mandy Says:

  .İngiltərə bir neçə şəhər vasitəsilə bir daha tear iğtişaşların. Bir çox qəzaya və ya pis məhv tapmaq üçün bu gün iş yeri üçün olur. Iş yeri məhv edilmişdir öz işlərini itirmək gedir necə daha çox? Hərbi gətirin və rioters münasibətdə barred A keçirilib var. Onlar atma kərpic və digər şeylər ilə BAŞQALARINA ZİYAN istəyirəm, onlar geri eyni zorakılıq olmalıdır.

 19. Josh Says:

  Minun viimeinen viikko työtä hallituksen järjestelmää. Takaisin työttömyys jonoon ensi viikolla. Järjestelmä oli vain kolmetoista viikkoa ja joka päättyy neljässä päivässä. Ikävystyminen ja tuskin tarpeeksi rahaa elämiseen. 🙁 .

 20. Ted Says:

  Nur noch zwei Tage nach diesem Tag der Arbeit auf die Regierung Schema. 🙁 Dann wieder auf die Arbeitslosigkeit Warteschlange nächste Woche Dreizehn Wochen einen Job, und nur immer 45 Prozent des Mindestlohns für ihn und die Regierung fragt sich, warum das System ist nicht populär Wenn ich Mindestlohn bezahlt werden müsste ich! genoss es mehr und hatte etwas Geld gespart.

 21. Fitz Says:

  .Ich habe viele Websites in den letzten 13 Wochen zu besuchten mit meinem Job, also wurden langweilig und andere mistyfing. Haben gewinnen einige Kenntnisse. Wie, wenn in Japan ein paar Jahre zurück, i so nah an der Bambuswald in Kyoto kam. Das ärgerte mich, wie ich sie gerne zu besuchten sie haben.

 22. Michael Says:

  Quite nice article

 23. Kenny Says:

  Great to the point blog.

 24. Tim Says:

  You actually managed to truly emphasize the key aspects that ultimately matter, great article.

 25. Paul Says:

  I have been a daily website visitor to your blogs, great work.

 26. Bob Says:

  There is a dangerous virus being passed around electronically, orally, and by hand. This virus is called Worm-Overload-Recreational-Killer (WORK). If you receive WORK from any of your colleagues, your boss, or anyone else via any means DO NOT TOUCH IT. This virus will wipe out your private life completely.
  If you should come into contact with WORK, put your jacket on and take two good friends to the nearest grocery store. Purchase the antidote known as Work-Isolating-Neutralizer-Extract (WINE) or Bothersome-Employer-Elimination-Rebooter (BEER). Take the antidote repeatedly until WORK has been completely eliminated from your system.
  You should forward this warning to five friends. If you do not have five friends, you have already been infected and WORK is controlling your life.

 27. Jim Says:

  During a recent PASSWORD AUDIT by my bank, they found that I was using the following password:

  MickeyMinniePlutoHueyLouieDeweyDonaldGoofyDublin

  When they asked me why I had such a long password

  I replied
  ”Are you bloomin’ stupid? I was told that my password had to
  be at least 8 characters long and include one capital”

 28. Artykuły wielotematyczne Says:

  I like the valuable info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here.